O nas

W naszej kuchni liczy się talent, tradycyjne i sprawdzone przepisy na dania i ciasta przygotowywane od lat, rady babć, mam, cioć, koleżanek i wszystkich, którzy z pasją tworzyli i tworzą dzieła sztuki w kuchni.

W naszej kuchni wykorzystujemy tylko prawdziwe masło, jajka z ekologicznych hodowli a masę cukrowym jako jedni z naprawdę niewielu robimy od podstaw i barwimy samodzielnie! 

Dzisiejszy świat stawia na nowoczesność, dotyczy to zarówno sprzętów używanych w kuchni, jak i produktów, z których przygotowywana jest żywność.

Pieczenie i gotowanie to od lat nasza rodzinna tradycja. Przygotowywanie potraw wiązało się z rodzinnym rytuałem. 

Wykorzystujemy jajka z ekologicznych hodowli, pochodzące od kur żyjących na wolności oraz karmionych paszami wolnymi od GMO.

Wszystkie ozdoby jak figurki, kwiaty, dekoracje wykonujemy od podstaw własnoręcznie – nie używamy żadnych gotowych ozdób!

Do wypieków używamy tylko prawdziwego masła, w naszej kuchni nie ma miejsca na produkty „w proszku” lub tanie zamienniki.